Za izdavače


Pridružite nam se

TKD Šahinpašić će preuzeti vaša izdanja, ponuditi ih na atraktivan način, i po prihvatljivoj cijeni distribuirati svim zainteresovanim čitaocima u zemlji i širom svijeta. Sve poslove u vezi promocije, vođenja prodaje i isporuke preuzeće TKD Šahinpašić.


Aktuelnost ponude

Od pojave vašeg novog izdanja do mogućnosti da ga nabave čitaoci širom svijeta potrebno je manje od jednog dana. Izdanja koja tek pripremate možete uz našu pomoć predstaviti čitaocima.


Hiljade novih čitalaca širom svijeta

Pošto je naš katalog dostupan preko Interneta, u mogućnosti ste ponuditi vaša izdanja na nov i kvalitetniji način većem broju potencijalnih čitalaca.


Trenutna raspoloživost vaših izdanja

Većini kupaca brza isporuka jedan je od najvažnijih razloga za kupovinu. Naš način rada dozvoljava nam da obećamo isporuku u roku od 24 sata bilo kog naslova koji se nalazi u našem skladištu.


Knjige isporučujemo umjesto vas

Kvalitetna i brza usluga je nas prioritet. Ovakvim načinom distribucije kupci mogu biti sigurni da će knjige do njih doći u dobrom stanju. Objedinjavajući isporuke knjiga više izdavača omogućavamo da kupci knjige dobiju uz niže troškove.


Želite li prije odluke razgovarati sa nama?

Pozovite nas telefonom na broj + 387 33 771 180.
Naša adresa je:
TKD Šahinpašić d.o.o.
Vreoca bb
71210 Ilidža Bosna i Hercegovina